Thaaa Weekend waas nice !

Nääämen de va inte alls sådär 20 år sen jag skrev nänä, jag som skulle blogga varje dag, fast nä.
Men jo tjena, hej hopp, snopp?

Ja har haft typ en underbar helg, typ awwsome faktiskt. Skönt att komma ut igen, det är inte kul att vara sjuk.
Känner dock att förkylningen är on the way back...men fuck den.
I fredags festade vi hårt i typ ödemarken. Men de va nice, mina skor är förstörda och äckliga efter att ha sprungit i blött gräs och grus, men de var fint, men får slänga mina skor nu... R.I.P <3
Igår vareee kulturnatten eller aaa kulturkalaset som de kallas nu, de va fättt med nice, rätt tråkigt, de har varit bättre! Har iaf haft det sjukt nice.
Idag shoppade ja med mammseeen, de va nice, slipper betala, hon betalar, gratis är bra? Jadååå!
Jag är nöjd tjollaaaaaaahoppp snopp.

Livet är sjukt nice, och jag känner mig peppad på de närmaste helgerna framöver, jaappppp!
Sitter och diskuterar sugmärken med fia...hon vill skapa ett sugmärkealbum på facebook, känner att de inte är okej ngnstans!!
Nu ska jag plugga... hehehehe, har läxa som skulle lämnats in för över en vecka sen.. oppppssss....ingen bra start, men de är chill. allt löser sig! vad gör de om 100 år liksom? shiet hejdå.
Fiinaaaaa bilder från helgen finns det ocksåååååååå, inte för att ja orkar lägga upp alla men ändååå. PUSSSSS


Saga är det finaste jag har i mitt liv!











så jävla trött på rasister!

Skippa skitsnacket, rubriken säger allt!

En ANONYM person skrev till mig på bloggen:
Anonym om Sverigedemokraterna i riksdagen:
Jag koppas att du säger lika dant när, du blir våldtagen av en turk och dina föräldrar blir kidnappad av en iraker, och då du betalar skattepengar till lata somalier

Vafan e det här för skitsnack? Personen som skrev detta borde läsa på lite om att det är ännu fler svenskar som begår brott. Dessutom borde denna anonyma person och alla personer som säger såhär, stå för sina åsikter! Det är så jävla omoget att skriva såhär om den inte vågar säga vem den är! Btw lär dig skriva rätt också! Ja, jag är så jävla trött på dessa rasister. Vi lever med människor från alla länder, och dom har hjälpt till att utveckla vårt land. Och ja, sure många invandrare har begått brott, so what? det är många andra som gör det också. Dessutom ska man inte dra alla över en kam, alla är fan inte likadana. En dansk, finsk eller norsk är precis lika mycket invandrare som en från Irak osv. Det är precis samma sak! Dom är lika mycket invandrare båda två. Inte ser jag något hat mot folk i våra grannländer. För det är precis samma sak, och varför ska det vara på detta viset? Alla är lika värda. Det handlar dessutom inte bara om kriminalitet, det är så mycket annat. Det handlar inte längre om pengar - även om det är ett problem.
Det är så ofta man ser invandrare som får jobba hos bonden, pizzabagare, taxichaufför. Ja ska säga det. I Lund där jag bor har jag ALDRIG sett en taxichaufför som är svensk och vad beror detta på? Jo för att ingen vill anställa dom för att deras namn inte är svenskt. Vad är det för jävla sätt?! Dom har minst lika mycket erfarenhet som svenskar har. Språket kan ju förstås vara ett problem på vissa jobb. Men låt dom få svenska kurser? Det är inte svårare än så. Varför är folk så rädda nuföritden? Det är fan sjukt! Jag ska själv gå på en antirasistisk demonstration på torsdag i Lund. Kolla om de finns ngn där ni också bor för att visa ert stöd!


I små städer och storstäder kom vi tillsammans som demokrater, republikaner och oberoende. Att stå upp och säga att vi är en värld, vi är ett folk och vår tid för förändring har kommit!


Den här musikvideon av Medina är så sann!



Bilder från demonstrationerna mot SD

OBS bilder från Sydsvenskan!






Hollywood

Jag är en sån person som gör typ tusen saker samtidigt, jag förstår inte hur jag lyckas!
Just nu sitter jag här och lyssnar på Regina Spektor – Samson den låter är så fruktansvärt fin!
Dessutom ser jag på Andra Avenyn, kör om hela serien för den är så bra!
Och så sitter jag och pluggar kemi, vilket är det värsta ämnet som finns efter matte då!
Har även fått hem min jacka som jag beställde från Hollywood.se, tar mellan 1-2 dagar, sjukt! Att man kan följa var sitt paket befinner sig är också lite kul! hehehe
Börjar klockan 13 imorgon med en lektion, foto, rätt skönt i och med att jag fortfarande är sjuk, men de blir till att plugga hela dagen imorgon eftersom jag har prov på onsdag och torsdag!

Pussss


Jackan jag beställde! :)


Ullared

Kollar på Ullared nu, det är det sjukaste programmet ja någonsin sett, men jag älskar de!
Men att gifta sig i Ullared, vad ska man säga,galet men det är väldigt underhållande!
Själva varuhuset tycker ja är galet bra, billigt och något man gör någon gång om året.
Jag brukar själv åka dit 2 gånger om året med min syster och hennes kompisar och det är kul!
Man hittar så mycket grejer och känslan när man kommer hem därifrån och har flera påsar fulla. Ja det är underbart!

Brukar ni själva åka till Ullared och hur ofta? :)

Haaaaaj!


3 veckors väntan är nu över!

Slutar snart denna lektionen och ska iväg och träffa min bästa vän Saga, som jag inte träffat på över 3 veckor. Helt sjukt, och jag längtar galet mycket! Hon är finast i världen! Sååååå heeiiidååååå! :)



En gammal bild från i somras! Saknar sommaren! Men hösten är mysig den med!


Sitter i skolan...

Sitter i skolan och disskuterar Valet, det regnar ute och jag är allmänt trött efter att ha varit uppe hela natten. Ska hem och sova sen och plugga...(de blev ju aldrig av igår) hehehehe.
Vad ska nu hända med Sverige, blir det bättre eller sämre? Ahh vi får helt enkelt se.

See yaa later ! Är lite busy


Hade ingen annan bild i datan, så får bli denna!

Sverigedemokraterna i riksdagen

Jag vet inte vad jag ska säga...detta är inte okej.
För mig är dom ett rasistiskt parti som vill stoppa massinvandringen och i dagens Sverige så kostar massinvandringen mer än sjukvården och det är klart att det är fel.
Men SD ska inte ha rätt att stoppa detta, för utan utländska människor så är vi inget mångkulturellt land eller möjligheternas land, som Sverige borde vara och stå för.
Vi vill utveckla Sverige, och det kan vi göra med hjälp av invandrare, enligt mig iallafall.
Klart det kostar pengar osv, men det handlar om att kämpa, och om alla hjälper till så kan det fungera.
Det finns så mycket annat som man kan ändra på som vi inte behöver! Lägg mindre pengar på fängelse tex? Varför ska vi lägga så mycket pengar på det? Dom som har begått grova brott, dom borde inte ha de så bra i fängelsena som dom har idag!

Å andra sidan så har SD en poäng, det går åt för mycket pengar till massinvandringen och det finns människor som kommer hit och inte gör något åt sitt liv eller skaffar ett jobb, men när dom väl har jobb så klagar man på att invandrarna tar våra jobb, så det är fel vilket det än är. Dessutom sätts många invandrare i speciella orter vilket är fel, varför sätta alla på samma ställe? Jo för att vissa kommuner inte änns vill ha några invandrare. Jag bor själv i en kommun som tar in mycket invandrare. Men jag har inget emot det.

Men varför skapa ett sådant hat? Jag trodde det handlade om att skapa en jämställdhet? Oavsett om man är man eller kvinna, svensk eller inte, sjuk eller frisk, alla borde bli lika behandlade! Och det är inte vad SD står för.
Så ja säger det igen, DOM HAR INGET I RIKSDAGEN OCH GÖRA!!

GE OSS SVERIGE TILLBAKA!!!!!


Trying not to loose my head, but I've never been this scared before

Nytvättat hår luktar alltid lika gott! Jag sitter här och bytar från musik till Andra Avenyn till Valvakan, alltså hur ska jag kunna plugga? Det är ju fysiskt omöjligt. Har inte pluggat något alls idag, så får nog sitta uppe hela natten iallafall.
Imorgon är det back to the real world, jag längtar galet mycket! Kommer nog prata en hel del om valet imorgon och det gillar jag!
Tittar just nu på en debatt mellan Centerpartiet och Sverigedemokraterna. Jag tycker inte alls om Maud Olofsson, som jag ser henne verkar hon vara den typen som ska styra och bestämma och alltid ha rätt om allting, hon är rent ut sagt en bitch. Förutom att hon tror att hon är den enda som får prata, så säger hon "Kan du låta mig få tala till punkt" varannan minut. Att hon typ skrek på Maria Wetterstrand i slutdebatten, ja alltså inte vill ja ha någon sån bitter kärring som styr landet. Nej tack! Men ja man får tycka vad man vill...

Nu ska jag tralla vidaare och hitta på något annat skoj!
Puss

Tyckte att detta var en ytterst passande bild för Maud


Du röker så jag skulle säga att vi är plus minus noll

Söndagar brukar normalt vara den tråkigaste dagen på hela veckan - det är den fortfarande!
Men det känns som typ lördag idag, jag vet inte varför. Men det är skönt. Ja har dock vatt hemma rätt länge nu, så ja längtar faktiskt till skolan imorgon, tro det eller ej.
Skulle egentligen shoppat idag, men nääää. Har läxa att göra och kom på att jag har prov i kemi och matte nästa vecka, it sucks big time! Världens mest tråkiga ämnen och ja, dom är inte min starka sida heller.
Så det är väl bara att sätta igång och jobba..suck. Är fortfarande sjuk också, men vill inte vara hemma längre så nu ska det bli rätt nice att komma ut i höstkylan faktiskt.
Valvakan idag också, kollar lite titt som tätt, när något är spännande, men det är bara massa tråkigt babbel som ja inte har lust att slösa tid på.

Lyssnar just nu på min spellista "typ allt är galet och det vet du", som är typ galet fin musik som Håkan Hellström osv. Vackert!

Nu ska jag peppa på att plugga, fast nä. Men jag måste så Hejdååå!


Hittade en söt bild från i vintras, saknar vintern så mycket!


Kanske borde sova?

Ja...de är väldigt lockande, men jag är inte alls trött, men det kommer jag väl bli så småningom.
Har precis kollat klart på Sunes jul, längtar galet mycket, med snö och sitta inomhus med tända ljus och varm choklad. Men de är lång tid kvar...
Just nu sitter jag och drömmer mig bort i musikens värld. Ja Melissa Horn, min favorit, tjejen med en sanning i sina texter. Ja minns hennes konsert så väl på malmöfestivalen. Det var en lycklig dag.

Mina favoriter är just nu Med ena foten utanför, New York och Hanna!

http://open.spotify.com/user/angiieclaaj/playlist/6BLG6tGN6G2yiHS3N2tKjI

Nu ska jag förmodligen gå och lägga mig och läsa 14 år till Salu, en bok som jag hittade här hemma, den är så bra!

Så Godnatt världen! Glöm inte Valvakan imorgon!!


Får bli en dålig mobilbild på Melissa!

Nämen tjena!

Kände att det var dags att skaffa en blogg igen faktiskt. Förstår typ ingenting hur man ska fixa bloggen och blablabla typ. Så längesen jag hade det. Men nu efter att jag legat hemma i sjukdom i 3 veckor så kände jag att det var dags att typ bli social på något sätt, och då tänkte jag. Varför inte skaffa en blogg?

Men ja, det kör vi på, inga utvägar nu nej!

Jag heter då Angelica och pluggar i Lund, rätt nice faktiskt. Hänger rätt mycket med mina kompisar, dom e nice! Gillar att festa, shoppa, fika och allt sånt coolt som ungdomar i Lund brukar göra. Ja..alltså detta är rätt gay men jag har inget bättre för mig. Detta inlägget är rätt gay och jag ska bli bättre, I promise hehe.
Ska fixa bloggen när jag börjar fatta hur man ska göra. Det löser sig absolut!

Sooooo, okej pussssshaaaaj! (Ska skärpa mig)


RSS 2.0